psycholoog

Psycholoog Zwevegem Leen Cornelis Op Stap.
Klinisch psycholoog, UGent, optie: kinderen en adolescenten, gedragstherapie; 1999-2004. Specialisatie psychotherapie, UGent, permanente vorming in de gedragstherapie; 2008-2011. Individuele begeleiding bij jongeren in Bijzondere Jeugdzorg en contextbegeleiding, categorie 1 Bis, residentieel; 2004-2007. Studiebegeleiding bij universiteitsstudenten en hoge school studenten ambulant; 2004-2008.
Differentiaties AIHP.
Een psycholoog is dus een academisch of professioneel expert in de psychologie, de academische discipline die zich bezighoudt met het innerlijk leven kennen, voelen en streven en het gedrag van de mens. Een psycholoog is echter geen arts. De titel van psycholoog is beschermd.
psychologen AZ Sint-Lucas.
De confrontatie met ziek zijn doet vaak vragen en twijfels rijzen. Een team van psychologen staat ter beschikking van de patiënten en hun naaste betrokkenen. Samen met hen zoekt u naar manieren om beter met de confrontatie van het ziek zijn te kunnen omgaan.
Vind hier jouw psycholoog in de buurt!
Hoe werkt het bij de psycholoog? Een psycholoog neemt het roer niet van je over. We zorgen er voor dat je zelf kunt veranderen, dat je zelf de regie over je leven kan nemen. Inzicht en perspectief. Een psycholoog helpt je jezelf en jouw leven het juiste perspectief te geven.
Sofie Raes Psycholoog Lissewege, omgeving Brugge en Zeebrugge Psychotherapie en psychologische ondersteuning.
Een psychiater is in se een arts, die zich specialiseerde in psychiatrische stoornissen en hierbij dan ook vaak een medicamenteuze behandeling opstart. Een psycholoog volgde een opleiding van 5 jaar en probeert via gesprekstherapie en oplossingsgericht denken de emotionele en functionele klachten van mensen terug leefbaar te maken.
Intra Extra psycholoog, adekwate therapie naar uw noden en vragen.
Intra-Extra is een groepspraktijk van hoog opgeleide psychologen met vestigingen in Aarschot, Diest en Sint-Truiden. Wij bereiken een publiek in de regio tot Hasselt, Tongeren, Geel, Aarschot, Tienen en Leuven. Iedereen die hulp, raad of begeleiding zoekt ivm psychische, sociale of relationele problemen kan voor therapie bij een psycholoog van Intra-Extra terecht.
Katleen Moortgat Psycholoog, Stressbegeleiding, burnoutbegeleiding, Stresscoaching, burnoutcoaching, Stekene, Koewacht, Waasland.
Psycholoog Coach Trainer. Positief ondersteunen en begeleiden naar eigen unieke kracht. Vanuit mijn ervaring richt ik me op het begeleiden van volwassenen in hun zoektocht naar een betere balans. Stresspreventie en burn-outbegeleiding. https//katleenmoortgat.be/hartcoherentietraining/Je: veerkracht versterken, stress het hoofd bieden, duurzaam herstellen bij burn-out, zorgzame werkhervatting.
Klinisch psychologen FOD Volksgezondheid.
In het bezit zijn van een universitair diploma in de psychologie, maar niet de klinische psychologie, uitgereikt vóór 1/09/2016, en een beroepservaring van minstens 3 jaar in de klinische psychologie kunnen aantonen. Hoe kan ik een visum aanvragen als klinisch psycholoog?
Zoek een psycholoog of psychotherapeut Vind-een-Psycholoog.be.
In de kijker: Psycholoog. Een Psycholoog heeft een masterdiploma in de psychologie behaald. Psychologie is de studie van menselijk gedrag. In psychologie wordt onderzocht hoe mensen zich gedragen en waarom ze zich zo gedragen, hoe ze denk. Lees verder Vind een psycholoog.
Psychologen komen nauwelijks rond: We verdienen te weinig, maar patiënten betalen te veel Medisch Wetenschap Planeet HLN.
55 euro per sessie is voor veel psychologen weinig om mee rond te komen. Medisch De tarieven voor therapiesessies blijven te hoog voor de patiënt, terwijl een psycholoog er nauwelijks van rondkomt. In een open brief in De Morgen vragen hoogleraren psychologie vandaag om de tarifering en het inkomen van de psycholoog te herbekijken.
Psychologie Sint-Jozefskliniek Izegem.
verwerkings en/of aanvaardingsproblemen. U kan zelf om een psycholoog vragen of u wordt verwezen door uw behandelend arts of verpleegkundige. Wij komen langs tijdens uw opname voor een kennismaking en verlenen advies of een ondersteunend gesprek. Deze gesprekken zijn inbegrepen in de ligdagprijs.

Contacteer ons

Zoeken naar psycholoog