psycholoog

Psycholoog-psychotherapeut Jan Schrans Kruishoutem.
Onze psychologen zijn allen universitair afgestudeerd met onderscheiding, als Master Klinisch Psycholoog, met een bijkomende universitaire opleiding psychotherapie. Jan Schrans heeft sinds 17 jaar een eigen Psychologenpraktijk en heeft 18 jaar ervaring als klinisch psycholoog en psychotherapeut in een psychiatrisch ziekenhuis.
Praten met een betrouwbare psycholoog.
Dit brengt met zich mee dat er een drempel ontstaat om naar een psycholoog toe te stappen. Praten met een psycholoog staat echter niet steeds gelijk met een behandeling van een lange periode. Tijdens gemiddeld vijf à acht sessies pakken we jouw probleem gestructureerd aan.
Straks voor 11 euro naar de psycholoog: dit najaar 4 tot 8 s. Het Nieuwsblad.
We hopen dat door de terugbetaling de stap naar een psycholoog minder groot wordt, aldus de minister. Mensen moeten op tijd hulp kunnen zoeken. Het Vlaams Patiëntenplatform juicht de beslissing toe: We pleiten al lang voor een terugbetaling van de psycholoog en zijn blij dat dit nu gerealiseerd wordt.
Erkende psychologen België / Psychologues agréés Belgique.
Aalst Aarschot antwerpen België Berchem Brasschaat Brugge Brussel coach coaching Ekeren EMDR gedragstherapie Gent gesprekstherapie Hasselt hoe vind ik een psycholoog Kessel Lo kinderpsychologe kinderpsycholoog Leuven Limburg Lokeren Mechelen mindfulness Oost-Vlaanderen psychoanalyse psychoanalyst psychodiagnostiek psychologe psychologen psychologie psycholoog psychotherapeut Schoten Sint-Amandsberg Sint-Niklaas stress systeemtherapie vind een psycholoog Vlaams-Brabant Vlaanderen waar vind ik een psycholoog West-Vlaanderen zoek een psycholoog.
Psychologen Londerzeel.
052 30 11 62. Klinisch psycholoog, psychotherapeut. Van Hoeck Elke. Jozef Vermaesenplein 5-6. 0486 86 37 62. BCKO Begeleidingscentrum voor kinderen en ouders. Doelgroep: kinderen, jongeren en volwassenen. Lefever Elke klinisch psychologe. Vandenbroucke Katya klinisch psychologe, kunstzinnig dynamische coach, experiëntiële en gedragstherapeut.
Voor 11 euro naar psycholoog: vanaf dit najaar 4 tot 8 sessies terugbetaald Binnenland Nieuws HLN.
Maakt het zo veel makkelijker om iemand met een chronische ziekte aan te praten dat het tussen zijn oren zit. En dan zijn een paar consultaties bij de psycholoog een pak goedkoper dan het stellen van een juiste diagnose en een echte behandeling.

Hoe vind ik een goede psycholoog? Hoe werkt therapie? Wanneer in therapie? Verschil tussen psycholoog en psychotherapeut? Veelgestelde vragen FAQ. In de kijker: Relatietherapie / koppeltherapie. Relatietherapie of koppeltherapie is een vorm van therapie die zich specifiek richt op beide partners van de relatie.
Psychologen OLV van Lourdes Ziekenhuis Waregem.
U bent hier. Een psycholoog heeft aan een universiteit een licentiaatsdiploma of een masterdiploma in de psychologie behaald. Psychologen zijn op diverse terreinen werkzaam: in ziekenhuizen, scholen, in bedrijven, in onderzoeksorganisaties. Klinisch psychologen hebben een opleiding in de klinische psychologie gevolgd.
Onderwijskiezer.
Beroepeninfo: Werkmetmensen Psycholoog. Wat is, wat doet een Psycholoog? Een psycholoog gebruikt psychologische kennis om bepaalde problemen op te lossen of bepaalde vragen te beantwoorden. Je werk en ook een deel van de opleiding verschilt al naargelang de gekozen sector.:
Psycholoog wordt niet terugbetaald voor 65-plussers binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Vanaf eind dit jaar betaalt het Riziv een aantal sessies bij de psycholoog terug: maximaal twee keer vier sessies worden terugbetaald, waarbij patiënten zelf maximaal nog 11 euro per sessie moeten betalen. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block Open Vld heeft sinds de aankondiging van de maatregel echter al veel kritiek gekregen.
De plichten van een psycholoog, uw rechten Psychologencommissie.
Doorverwijzing: Wanneer hij/zij niet in staat is om een bepaalde dienst aan te bieden, dan verwijst uw psycholoog u door naar een andere professional die dat wel is. Wanneer uw psycholoog, om welke reden ook, zijn diensten afbreekt, zorgt deze ervoor dat u bij een andere collega terecht kunt met uw vraag.

Contacteer ons

Resultaten voor psycholoog