psycholoog opleiding

Wat is en doet een psycholoog? Psychologencommissie.
Verschil met psychotherapeuten: Vele klinisch psychologen besluiten na hun opleiding in de klinische psychologie nog een therapievorming te volgen. Zij zijn dan niet alleen klinisch psycholoog, maar ook psychotherapeut. Een klinisch psycholoog heeft evenwel geen therapie-opleiding nodig om therapie te mogen geven.
Toegepaste Psychologie AP Hogeschool.
In deze praktijkgerichte opleiding focus je op het begeleiden en ondersteunen van diverse doelgroepen in hun dagelijkse leven: kinderen met een ontwikkelingsproblematiek of sociaal-emotionele moeilijkheden, gezinnen met een begeleidingsvraag, volwassenen met een beperking, personen in armoede, mensen met een psychische of verslavingsproblematiek, ouderen of asielzoekers, bijvoorbeeld.
Onderwijskiezer.
Beroepeninfo: Beroepsfederatie psychologen. Wat is, wat doet een Psycholoog? Een psycholoog gebruikt psychologische kennis om bepaalde problemen op te lossen of bepaalde vragen te beantwoorden. Je werk en ook een deel van de opleiding verschilt al naargelang de gekozen sector.:
Opleiding Psychologie Alle informatie over de opleiding psychologie.
Op deze website vind jij informatie over de opleiding psychologie en de verschillende niveaus daarin. Wij hopen dat deze website je helpt bij het kiezen van de juiste opleiding psychologie. Het werkveld van een psycholoog, na de opleiding psychologie, is heel erg breed.
opleidingen Syntra West.
Het Basisjaar De Mens fungeert als broodnodige theoretische achtergrond binnen het opleidingstraject Gezondheidscoach. Opleiding van 15 sessies. De Mens: Pathologie basisjaar. Het Basisjaar De Mens fungeert als broodnodige theoretische achtergrond binnen het opleidingstraject Gezondheidscoach. Opleiding van 10 sessies. De Mens: Psychologie basisjaar.
Vorming en opleiding Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.
Vorming en opleiding. Vorming, intervisie en supervisie zijn belangrijk voor klinisch psychologen. Hieronder vind je dan ook een aantal initiatieven die VVKP organiseert of ondersteunt om je als klinisch psycholoog te helpen om up to date te blijven. De VVKP studiedag is een jaarlijks moment waarop we alle klinisch psychologen in Vlaanderen proberen te verenigen rond een maatschappelijk relevant thema.
Cursus Klinische Psychologie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Cursus Klinische Psychologie. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Beroep Psycholoog Welke opleiding? YouChooz.nl.
Ik ben al wat ouder 36 maar heb jaren geleden de kmbo afgerond richting administratie/economie ik zou graag een opleiding nu willen volgen voor psychiater. Welke opleidingen moet ik volgen? En heeft het nog zin ivm mijn leeftijd? Zou ik psycholoog kunnen worden?
Opleiding Praktische Psychologie Cursus als thuisstudie NHA.
Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!
Psychologie Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
Het is steeds mogelijk een aantal losse cursussen te volgen uit de bachelor voor zover aan de ingangseisen op cursusniveau voldaan wordt. Deze cursussen kunnen eventueel later in een diplomaprogramma ingebracht worden. Meer informatie over de diploma's' belangrijk voor de opleiding psychologie!
Klinisch psycholoog RINO Zuid.
De specialistische opleiding tot klinisch psycholoog is een vierjarige opleiding als vervolg op de post MSc opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en wordt georganiseerd door zes erkende regionale opleidingsinstellingen. In de opleiding wordt een onderscheid gemaakt tussen differentiaties gericht op kinderen en jeugdigen en op volwassenen en ouderen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor psycholoog opleiding