praktische psychologie

Cursus Praktische Psychologie Centrum Voor Avondonderwijs.
Cursus Praktische Psychologie. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Toegepaste Psychologie AP Hogeschool Antwerpen.
Dan is de bachelor Toegepaste Psychologie in avondonderwijs een opleiding voor jou. In deze opleiding verdiep je je in de arbeids en organisatiepsychologie, klinische psychologie en school en pedagogische psychologie. De rode draad doorheen de opleiding is de psychodiagnostiek: je leert welke instrumenten en onderzoeksmethoden je kan gebruiken om een psychologische diagnose te stellen.
bol.com Vantoen.nu Praktische psychologie, J. Nicholson 9789031505111 Boeken.
Andere verkopers 1. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Anderen bekeken ook. Psychologie voor in bed, op het toilet of. Het palet van de psychologie. Vantoen.nu Psychologie voor iedereen. Ankertjes 251 Praktische psychologie voo. Positieve psychologie in de praktijk. Bekijk de hele lijst.
Opleiding Praktische Psychologie Cursus als thuisstudie NHA.
We ervaren emoties, hebben oordelen en intuïtie, maar hoe werkt dat? De cursus Praktische Psychologie geeft antwoorden en leert je hoe psychologie werkt. Vergroot je inzicht in het gedrag van anderen en in de manier waarop mensen met elkaar communiceren.
bol.com Praktische psychologie voor vrouwen, M. Jeffkins 9789020201253 Boeken.
Maja Jeffkins laat haar lezers kennismaken met eigentijdse, praktische psychologie voor vrouwen. Op de voor haar zo kenmerkende positieve wijze draagt zij verhelderende oplossingen aan waar het gaat om herwinnen van onder meer zelfvertrouwen, schoonheid en innerlijke rust. Immers, de vrouw van nu heeft meer dan ooit, naast de zorg voor haar gezin en de opvoeding van haar kinderen, steeds vaker ook een baan buitenshuis.
Professionele bachelor toegepaste psychologie CVO.
Deze website maakt gebruik van cookies. Deze melding sluiten. Op zoek naar onze vroegere opleiding Assistent in de Psychologie of naar de opleiding Bachelor in de Toegepaste Psychologie? De nieuwe Professionele bachelor Toegepaste psychologie is verhuisd naar de AP Hogeschool!

Contacteer ons

Meer resultaten voor praktische psychologie