psycholoog nip

Archief Artikelen Nederlands Instituut van Psychologen.
Pagina 1 van 93 1 2 3 4 5 10 20 30 Minst recente. De Psycholoog is het maandblad van het Nederlands Instituut van Psychologen, beroepsvereniging van psychologen. De Psycholoog verschijnt elke eerste week van de maand behalve in augustus in een oplage van 12.600 exemplaren.
Lichaamsgerichte Psychologie Module A RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Om in aanmerking te komen voor inschrijving in het NIP-register LWP moet u beschikken over een BIG-registratie en, aan het einde van de opleidingsroute, voldoende werkervaringsuren, supervisie-uren leertherapie-uren kunnen aantonen. Lees het NIP beroepsprofiel van de Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP.
Psycholoog Eindhoven Gerard Dekkers.
NIP Psycholoog Gerard Dekkers Wie ben ik? Ik ben Gerard Dekkers en ben naast zelfstandig NIP Psycholoog in Eindhoven ook jarenlang actief als individueel en bedrijfscoach. Mijn beschikbare tijd heb ik altijd verdeeld tussen werken met individuen en het werken met teams binnen nationale en internationale organisaties waaronder ook in Afrika.
PSYCHOLOGIE PRAKTIJK Praktijk-antras.
Psycholoog NIP met zeer ruime ervaring en expertise. NIP geregistreerd, SKJ registratie, EMDR therapeut. Een verwijzing van de huisarts of andere verwijzer is niet noodzakelijk. Psycholoog Praktijk ANTRAS voor Psychologie is gevestigd in Malden aan de Zwerfkei 7 Malden dichtbij Nijmegen.
NIP Psycholoog Vind-een-Psycholoog.be.
Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle. Begeleiding in een bedrijf. Groepsbegeleiding in het bedrijf. In de therapiepraktijk. Psychologische begeleiding over het internet. Psychologische begeleiding via e-mail. Psychologische begeleiding via skype. Psychologische begeleiding via telefoon gsm. Psycholoog aan huis.
Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
Werken als psycholoog. Mogelijkheden basispsycholoog in de ggz. Ondernemer of zelfstandig gevestigd. Eigen praktijk in de ggz zonder BIG of NIP-registratie. NIP Carrière Event voor gz-psychologen. Veelgestelde vragen: Uit het spreekuur. Webinars, e-learnings en handreikingen. Tuchtrecht en klachten. Uitspraken van de maand. Uitspraken van de Colleges. Jaarverslagen en rapportage CvT. Kwaliteitsvisitatie en reflectie. Vind een Psycholoog. Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP. Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP. Kinder en Jeugdpsycholoog NIP. Psycholoog Mediator NIP. Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. Supervisor Kinder en Jeugdpsycholoog NIP. Bezwaar en beroep. Basisaantekening Psychodiagnostiek BAPD. Mijn registratiedossier in PE-online. Psychologenregisters Wet BIG. Lichaamsgericht Werkende Psychologen.
Registratie/herregistratie NIP Open Universiteit.
Het Nederlands Instituut van Psychologen NIP heeft een aantal cursussen uit het psychologieaanbod geaccrediteerd voor de registratie/herregistratie in de registers Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP AO en Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP AG. Zie hieronder het overzicht. Tevens is de nascholingscursus Advanced E-Mental Health geaccrediteerd voor Eerstelijnspsycholoog NIP.
Psycholoog Nip vacatures Simply Hired.
Devotas BV Oud-Beijerland. NIP lid/ of Psycholoog NIP Vereist. Een aansluiting bij het NIP, als zijnde Psycholoog NIP mag starten met een lidmaatschap NIP, om te zetten bij voldoende. Studerend voor GZ-psycholoog of KampJ; psycholoog NIP is een pré. Ervaren KampJ; psycholoog.
Psycholoog Wikipedia.
Zowel het beroep van psychiater als dat van klinisch psycholoog zijn artikel 14'-beroepen' in de wet BIG; het artikel voor medisch specialisten. Het verschil tussen een psychiater en een klinisch psycholoog zit dus vooral, door de opleidingsachtergronden, in de inhoudelijke focus van beide beroepen. Een psychiater is over het algemeen opgeleid in psychische aandoeningen, het gedrag dat daaruit voortvloeit en hoe dit via een medische behandeling vaak met psychofarmaca verbeterd kan worden. Een klinisch psycholoog is weliswaar ook opgeleid in de diagnostiek en behandeling van psychische stoornissen. Maar vanuit zijn/haar opleiding oriënteert hij/zij zich breder en dieper op de onderliggende denk/voel/beleef/hersen-processen hoe deze tot stand zijn gekomen en wat hen in stand houdt, op het gedrag dat daaruit voortvloeit en hoe op basis van deze analyse de problematiek kan worden verbeterd.
Het NIP en het belang van BIG-registratie NVGzP.
In 2011 vertelde een patiënt mij dat hij eerder in zorg was geweest bij een collega psycholoog. Hij had daar te horen gekregen dat hij een groen type was en vroeg mij of ik die diagnose deelde. Het zou gaan om een respectabele collega want deze was lid van het NIP, aldus deze patiënt.
drs. Marianne Hanneman, Psycholoog NIP Gestalttherapeut NVAGT.
Psycholoog NIP Gestalttherapeut NVAGT. Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie. Begeleiding bij hoogbegaafdheid. Coaching voor high potentials en executives. BEGELEIDING BIJ HOOGBEGAAFHEID. Hoogbegaafd, of hoogintelligent zijn, kan een last zijn. Het feit dat je sneller bent in je denken, en vaak ook in het doen, kan voor ongemakkelijkheden zorgen in de sociale omgang met anderen.

Contacteer ons

Op zoek naar psycholoog nip?