opleiding psychologie

Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Word jij de psychologisch consulent van de toekomst? De opleiding Toegepaste Psychologie is een driejarige professionele bacheloropleiding die focust op het leren begeleiden en ondersteunen van individuen, groepen en organisaties. Psychodiagnostiek en gespreksvoering zijn de twee kerncompetenties waar de opleiding zich op richt.
Verschil tussen Psychologie unief en hogeschool?
Eentje daarvan vind ik heel erg boeiend en dat is Psychologie. Ik woon in Brugge, en psychologie van Howest komt dit jaar van Oostende naar Brugge. Gezien ik psychologie wil studeren is het dus interresant en niet ver van mijn bed maar in gent is dat de unief waar ik eingelijk ook geen problemen mee zou hebben om er naartoe te gaan.
Opleiding Praktische Psychologie Cursus als thuisstudie NHA.
Diploma Praktische Psychologie. Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen. Het gemak van digitaal examen doen.
Howest.be De opleiding Toegepaste Psychologie.
Sint-Jorisstraat Brugge Opleidingen Toegepaste Psychologie De opleiding Toegepaste Psychologie De opleiding Toegepaste Psychologie. De opleiding Toegepaste Psychologie studeren aan Howest. Het opleidingsprogramma van de bachelor in de toegepaste psychologie steunt op twee grote pijlers: under construction en @work. Aan het eind van de rit ben je een young professional die startklaar het werkveld betreedt.
Psychologie Open Universiteit Universiteit Antwerpen.
Psychologen zijn ook betrokken bij personeelsselectie en beoordeling, functiewaardering, taakanalyse, arbeidsbelasting, bedrijfsveiligheid, en gezondheid op het werk. Bezoek de faculteitswebsite: www.ou.nl/psychologie. In de studiegidsen psychologie 2017-2018 vind je meer informatie i.v.m. de opleiding, de kosten, de tentaminering, de opbouw van de opleiding. bachelor psychologie pdf 5.745 kB.
Psychologie Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
Het is steeds mogelijk een aantal losse cursussen te volgen uit de bachelor voor zover aan de ingangseisen op cursusniveau voldaan wordt. Deze cursussen kunnen eventueel later in een diplomaprogramma ingebracht worden. Meer informatie over de diploma's' belangrijk voor de opleiding psychologie!
opleidingen Syntra West.
Het Basisjaar De Mens fungeert als broodnodige theoretische achtergrond binnen het opleidingstraject Gezondheidscoach. Opleiding van 15 sessies. De Mens: Pathologie basisjaar. Het Basisjaar De Mens fungeert als broodnodige theoretische achtergrond binnen het opleidingstraject Gezondheidscoach. Opleiding van 10 sessies. De Mens: Psychologie basisjaar.
Toegepaste Psychologie AP Hogeschool Antwerpen.
Dan is de bachelor Toegepaste Psychologie in avondonderwijs een opleiding voor jou. In deze opleiding verdiep je je in de arbeids en organisatiepsychologie, klinische psychologie en school en pedagogische psychologie. De rode draad doorheen de opleiding is de psychodiagnostiek: je leert welke instrumenten en onderzoeksmethoden je kan gebruiken om een psychologische diagnose te stellen.
HBO Toegepaste Psychologie: Flexibel Voordelig bij NTI!
Wettelijk erkend hbo-getuigschrift HBO Toegepaste Psychologie. HBO Toegepaste Psychologie van Hogeschool NTI is door de NVAO geaccrediteerd en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen van het Ministerie van OCW. Na afronding van de opleiding HBO Psychologie ontvang je het wettelijk erkende hbo-getuigschrift Toegepaste Psychologie.
Psychologie Vrije Universiteit Brussel.
Met een hogeschooldiploma wordt je assistent in de psychologie of bachelor in de toegepaste psychologie. Dat komt omdat de universitaire opleiding Psychologie een wetenschappelijke-theoretische benadering heeft. Onze opleiding biedt een stevig methodologisch onderwijsluik aan, dat zich over de verschillende jaren spreidt.
toegepaste psychologie VIVES.
Toegepaste psychologie is een opleiding waarbij het onderzoeken, beïnvloeden van menselijk gedrag en het op praktische wijze toepassen van deze kennis centraal staat. Wie toegepaste psychologie studeert, kan later werknemers adviseren, individuele cliënten vooruit helpen en omgaan met verschillende denkpatronen.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding psychologie?