opleiding psychologie

Psychologie Open Universiteit.
Master Psychology variant Klinische Psychologie. Deze wetenschappelijke opleiding biedt een uitgebreide inhoudelijke verdieping op eerder door u opgedane kennis en vaardigheden uit de bacheloropleiding op het vlak van onderzoek, diagnose en interven. Master 60 EC EC MAPLL-2018-2019. Master Psychology variant Levenslooppsychologie.
Beroep Psycholoog Welke opleiding? YouChooz.nl.
Welke opleiding kun je volgen? Om psycholoog te worden, volg je de universitaire bacheloropleiding Psychologie en een relevante masteropleiding.: Master Kinder en Jeugdpsychologie. Master Klinische Psychologie. Master Mental Health. Na afronding van je master ben je MSc in de psychologie, ook wel masterpsycholoog.
Een christelijke hogeschool in Zwolle Hogeschool Viaa.
Van mbo naar hbo. Van vo naar hbo. Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken. Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. 038 425 5542. Een hogeschool met een uitgesproken karakter. Maak kennis met Viaa. 18 september 2019. Kies je opleiding.
Parkinson Zorgwijzer Vlaanderen Neuropsychologie/Psychologie.
met vermelding van uw naam en module psychologie. De opleiding is erkend door de Vlaamse overheid maar niet door KMO. Deze gespecialiseerde opleiding voor verpleegkundigen, logopedisten, diëtisten, kinesisten, ergotherapeuten en neuropsychologen bestaat uit een gemeenschappelijke deel van 4 lesdagen gevolgd door 1 beroepsspecifieke lesdag.
Cursus De Schoonheidsschool.
De opleiding Praktische Psychologie Gevorderden bouwt op deze lessenreeks verder. De opleiding Praktische Psychologie bestaat uit 10 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Je start met het bestuderen van waarnemingen en expressies.
Opleidingen Hogeschool Gent.
Valentin Vaerwyckweg 1 auto, post. Voskenslaan 270 voetgangers, openbaar vervoer. 32 09 243 27 00. Faculteit Bedrijf en Organisatie. Valentin Vaerwyckweg 1 auto, post. 32 09 243 22 00. School of Arts. 32 09 267 01 00. Hogeschool Gent info@hogent.be.
Bachelor Toegepaste Psychologie Howest.
Binnen CLB De Klaver werken we graag samen met de opleiding Bachelor Toegepaste Psychologie van Howest. Doordat er vanuit het opleidingsteam veel rekening wordt gehouden met maatschappelijke ontwikkelingen en vernieuwingen in het werkveld, vinden we bij hen steeds waardevolle stagiairs én collegas.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Jij maakt wérk van werk en groeit uit tot een straffe HRM-expert, talentontwikkelaar en partner van de business. Kies je voor KLP/SPP en een pad richting psychologisch consulent? Dan kies je voor een toekomst waarin je het hoe en waarom van gedrag wil onderzoeken en beïnvloeden. Je biedt eerstelijnshulp bij psychosociale moeilijkheden. Je wil mensen begeleiden en ondersteunen in het dagelijkse leven kinderen weerbaar maken tegen pesten, slachtoffers van een misdrijf begeleiden, trainingen uitwerken voor jongeren met autisme, leerkrachten met een moeilijke klas ondersteunen., Jij begeleidt mensen in het ontdekken van hun potentieel en het vermijden van hun valkuilen. Een bachelor Toegepaste Psychologie, een psychologisch consulent, kom je op vele plaatsen in de samenleving tegen. Ben jij klaar om jouw plekje in te nemen? Volg Toegepaste Psychologie op Facebook. Scroll naar beneden voor meer info. Schrijf je in voor deze opleiding! Info voor nieuwe studenten. Voor elk wat wils. Arbeids en Organisatiepsychologie. Klinische Psychologie / Schoolpsychologie en Pedagogische Psychologie. Toegepaste Psychologie in verkort traject voor bachelors. Starten met de opleiding? Vragen over de inhoud van de opleiding, onthaaldagen, klaarstoomcursus Statistiek? 32 3 241 08 29. Studie en studentenbegeleiding. Vragen over verkorte trajecten, deeltijds studeren, zorgcoördinatie?
Ik overweeg om psychologie te studeren. Belgische Federatie van Psychologen.
Psychologie als wetenschappelijke discipline staat op het kruispunt van de positief wetenschappelijke benadering en de humane wetenschappen. Dat betekent dat een groot stuk van je opleiding bestaat uit zuiver wetenschappelijke vakken. Een goede basiskennis van wiskunde is dan ook geen overbodige luxe! Psychologie is de studie van de mens in al zijn facetten vanuit een bio psycho sociale mensvisie. En de mens, die vind je natuurlijk overal. Vandaar dat je psychologie ook overal kan terugvinden: in onze gezondheidszorg, maar ook in het bedrijfsleven, de marketing, sport, het onderwijs, ja zelfs in het verkeer! Kortom, met een opleiding psychologie kan je alle kanten uit! Wil je als psycholoog werken in de gezondheidszorg? Even opletten, dan! Vanaf 01/09/2016 wordt de klinisch psycholoog een officieel erkend gezondheidszorgberoep, net zoals een arts of een apotheker. Daarom is het voor studenten die met hun opleiding gaan starten in het academiejaar 2017 2018 verplicht om na hun master in de klinische psychologie een jaar bijkomende professionele stage te verwerven in een erkende stageplaats.
Coach BPSY Tarayogini.
Voor wie is deze opleiding bedoelt. Datums van de opleiding Coach Boeddhistische Psychologie 2019. Prijs van de opleiding Coach Boeddhistische Psychologie. Achtergrond info betreffende de opleiding BPSY. In deze education word je ondergedompeld in de wereld van de boeddhistische psychologie.
Psychologie Opleidingen Thuisstudie Psychologie NHA.
Begrijpen waarom verandering vaak zo lastig is? Volg een opleiding psychologie bij NHA: van Bedrijfspsychologie tot Mindfulness en van Sociale Psychologie tot Kinderpsychologie of de complete SNRO HBO Opleiding Psychosociaal Counselor OPC. Leer hoe mensen zich gedragen in het bijzijn van anderen en hoe je gedrag beïnvloedt.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding psychologie?